Gastenboek

Deel je ervaringen…

een impressie van team van Henk van Driel van 2016

Advertenties
 1. Met 5 vandrielrunners ui Leiderdorp namen we deel aan de estafette rondje Voorne. Fraai verkeersarm parcours, laagdrempelige organisatie. Voor slechts €12,50 een uitgelijnde route, verkeersregelaars, T shirt, medaille en gratis snack. Daar waar kosten voor deelname de Pan uitreizen aandacht voor de loper. Waardering een 9.

 2. Jan Spitael

  Een Toploop over heel de lijn, op elk vlak alleen maar positieve opmerkingen, er zijn andere lopen met meer pretentie maar met veel minder inhoud en structuur.. Laat het licht maar schijnen op een Rondje Voorne de loop verdient het!!! het Beest (aka Jan Spitael) is zeer tevreden en ik zal de Boodschap verkondigen! Een Klassieker!

  • Fijn dat je zo enthousiast bent over ons Rondje Voorne. Als organisatie hebben wij met hulp van ca. 60 vrijwilligers dit weer voor elkaar gekregen en zijn blij met al deze positieve reacties. Dankjewel en hopelijk ben je volgend jaar weer van de partij!

 3. Hans van der Mast

  Fantastische loop in een supermooie omgeving.Hierbij wil ik ook degene bedanken van het team dat achter ons liep,die een van onze teamleden heeft geholpen bij een heftige kramp.

  • Bedankt voor de waardering voor ons mooie Rondje Voorne en prettig te horen dat je hulp hebt gekregen van je medelopers bij het behandelen van kramp. Hopelijk heeft jullie teamlid wel de rit uit kunnen lopen en fietsen daarna en geen nadelige gevolgen ondervonden. Volgend jaar weer?

 4. Ronald te Lindert

  Eerste keer rondje Voorne gelopen als solo loper 50 km heel stoer geroepen toen ik 50 werd en nu dit zeer mooie rondje ook echt gedaan, super zwaar door de warmte het was echt maar dan ook echt bloedheet onderweg. Maar ik zeg wel petje af voor de organisatie alles is echt tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Ondanks de warmte zeker genoten van de zeer mooie omgeving.
  Volgend jaar ben ik er zeker weer bij.
  Ps nogmaals petje af voor al die vrijwiligers ! En speciaal de dame van de EHBO die mij opving na de finich toen ik zo misselijk werd.

 5. Dank voor deze mooie loop en de organisatie ervan, en tot volgend jaar. Doe ik bij voorkeur weer gewoon de 63km. Mijn verslagje van deze editie (de 50 km.) vind je op: http://billygoesultra.blogspot.nl/2017/06/rondje-voorne-50-km-u84-11-juni-2017.html
  Wim Krijnen.

 6. Martin Kannegieter

  De editie van 2017 was warm met een uitzonderlijke zonnekracht. Ondanks deze zware omstandigheden, waren er genoeg vrijwilligers die deze loop tot een succes maakte.
  Ik heb een fantastische dag gehad waarin ik niks te kort ben gekomen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s